>>> IPad, IPhone GİBİ APPLE İŞLETİM SİSTEMİ ALTINDA ÇALIŞAN CİHAZLARDA ÖĞRENCİ ŞİFRELERİ ÇALIŞMAMAKTADIR. SORUN YAŞANMAYAN WINDOWS VE ANDROID İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN DYNED'İ AŞAĞIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ... >>> DYNED'İ İLK DEFA KULLANAN ÖĞRENCİLERİN PLACEMENT TEST'E (YERLEŞTİRME TESTİ) GİRMESİ GEREKMEKTEDİR. TEST SONUCUNA GÖRE PROGRAM SİZE HANGİ KURDAN BAŞLAYACAĞINIZI BİLDİRECEK VE O KURLARIN KİLİDİNİ OTOMATİK OLARAK AÇACAKTIR. TESTİ YARIDA BIRAKIR YA DA BAĞLANTINIZ KOPARSA TEST KİLİTLENECEKTİR. BU DURUMDA EĞİTMENİNİZE BAŞVURARAK KİLİDİN AÇILMASINI SAĞLAYIN. AKSİ TAKDİRDE PROGRAMDAKİ DERSLER AÇILMAYACAKTIR... <<<

21 Ocak 2009 Çarşamba

rapidshare.com SİTESİNDEN DOSYA İNDİRME

Kurulumsuz DynEd'i sadece 2 link'ten indirmek için http://dynedturkiye.blogspot.com/2010/03/kurulumsuz-dyned-rapidshare-sadece-2.html tıklayın.

Görüldüğü gibi burada bahsettiğim bazı dosyalar, rapidshare isimli bir sitede duruyor. Rapidshare sitesine yüklenen dosyaları indirmeyi bilmeyenler için aşağıda resimli anlatım vardır. Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız.

(Resimler başka bir siteden alınmıştır. Sayfamızın içeriğine uygun olmadığı sitenin ismini veremiyorum. Resimleri internete gönderen sarabende nick'li kişiye teşekkür ederim.)
Önemli not: rapidshare.com sitesinden büyük bir dosya indirdiğiniz takdirde (örneğin 15 MB üstü), tekrar dosya indirebilmek için bir süre beklemek zorundasınız. İndirmeyi denerseniz, buna izin vermiyor. Uzun süre beklemeyi engelleme yöntemi mevcuttur, araştırarak bulabilirsiniz.

1)İndireceğiniz dosya üzerine tıkladığınızda, ya da adresi yazdığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkıyor:

2)

3)

7 yorum:

  1. Hocam bunu bile anlatmışsınız helal olsun walla
    8/E Alper Samet YÜksel

    YanıtlaSil
  2. Ne yapalım sevgili Samet, sizlere hizmet görevimiz. :)

    YanıtlaSil
  3. sir bağlantıya tıklayınca (1) deki gibi bişey çıkmıyo ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  4. Dynet programını yükleyebilmemiz için pc de ne tür programın olması zorunlu

    YanıtlaSil
  5. PC'de en azından Windows XP ve Quicktime programlarının yer alması gerekiyor. Ancak bugün itibariyle sizlere KURULU HALDE Dyned'i indirme imkanını sunuyorum. Bugünkü yeni mesajımı okuyunuz.

    YanıtlaSil
  6. ben ece duru ya sir ben açamıyorum yani sizin dediğiniz rapidshere.com... her site açılıyo bir tek bu site açılıyo ben bu soruna nasıl çözüm bulabilirim
    msj okursanız sevinirim(helal olsun walla hiç yorulmadan etmeden tutmadan yazmıssın valla hocam ya:0:):):):):D

    bu arada geçmiş yeni yılınızı kutlarım.iii günler

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Ece, rapidshare.com sitesi aslında paralı bir site ve maalesef bedava indirme yaptığınız zaman epey gıcıklık yapıyor. Yani insanlara resmen işkence ediyor ki paralıya geçsinler diye. Aslında sana da açılıyor olması lazım, çünkü bu linklerden yüzlerce kişi programı indirdi. Eğer o siteden bir şey indirmek istiyorsan internetteki diğer bütün işlemlerini durdur ve sadece oradan indirme işlemi yap ki indirme hızında bir problem olmasın. Rapidshare'den bedava indirirken aşağıdaya yazdıklarımı uygulmaka gerekiyor. Önce bize verilen linki tıklayacağız. Ardından karşımıza geriye doğru sayan saniyeler çıkacak. Onların sıfıra gelmesini bekleyeceğiz. Daha sonra ekrandaki boşluğa gösterdiği kodları yazmamızı isteyecek. Onları aynen yazacağız ve bize START DOWNLOAD (indirmeyi başlat) gibi bir şey çıkacak. Biz de dosyayı indireceğiz. Olayın özü bu.

    YanıtlaSil