>>> IPad, IPhone GİBİ APPLE İŞLETİM SİSTEMİ ALTINDA ÇALIŞAN CİHAZLARDA ÖĞRENCİ ŞİFRELERİ ÇALIŞMAMAKTADIR. SORUN YAŞANMAYAN WINDOWS VE ANDROID İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN DYNED'İ AŞAĞIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ... >>> DYNED'İ İLK DEFA KULLANAN ÖĞRENCİLERİN PLACEMENT TEST'E (YERLEŞTİRME TESTİ) GİRMESİ GEREKMEKTEDİR. TEST SONUCUNA GÖRE PROGRAM SİZE HANGİ KURDAN BAŞLAYACAĞINIZI BİLDİRECEK VE O KURLARIN KİLİDİNİ OTOMATİK OLARAK AÇACAKTIR. TESTİ YARIDA BIRAKIR YA DA BAĞLANTINIZ KOPARSA TEST KİLİTLENECEKTİR. BU DURUMDA EĞİTMENİNİZE BAŞVURARAK KİLİDİN AÇILMASINI SAĞLAYIN. AKSİ TAKDİRDE PROGRAMDAKİ DERSLER AÇILMAYACAKTIR... <<<

16 Aralık 2014 Salı

BAĞLANTINIZ OLMADIĞINDA ÇEVRİMDIŞI (OFF-LINE) ÇALIŞABİLİRSİNİZ.

DynEd'i kullanmak için internet gerekli ancak her zaman değil. İlk defa çalışırken mutlaka internet bağlantınız olması gerekiyor ancak daha sonraki çalışmalarınızda belirli aralıklarla çevrimdışı (off-line) olarak da çalışabilirsiniz. Yaptığınız çalışmalar bilgisayarınıza kaydedilecek, siz tekrar çevrimdışı olduğunuzda çalışmalarınız ana sisteme kaydolacaktır. Ancak unutmayın, çevrimdışı çalışmalarınızı en fazla 14 gün içinde sisteme kaydetmek zorundasınız. Başka bir deyişle, bugün yaptığınız çalışmayı sisteme kaydedebilmek için mutlaka en geç 14 gün içinde çevrimiçi (online) çalışmanız gerekiyor.

Diğer taraftan, DynEd'e server problemleri yüzünden bağlanamadığınız zaman da program otomatik olarak sizi OFF-LINE çalışmaya sevk ediyor. Programı açarken ilk olarak bağlantı durumu kontrol ediliyor. Eğer bağlantı yoksa şifre ekranı aşağıdaki şekilde açılıyor. Resimde de göreceğiniz gibi Çevrimdışı çalış (STUDY OFF-LINE) bölümü işaretlenmiş durumda.

Siz de çevrimdışı çalışmak istediğinizde bu kısmı işaretlemeniz lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder