>>> IPad, IPhone GİBİ APPLE İŞLETİM SİSTEMİ ALTINDA ÇALIŞAN CİHAZLARDA ÖĞRENCİ ŞİFRELERİ ÇALIŞMAMAKTADIR. SORUN YAŞANMAYAN WINDOWS VE ANDROID İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN DYNED'İ AŞAĞIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ... >>> DYNED'İ İLK DEFA KULLANAN ÖĞRENCİLERİN PLACEMENT TEST'E (YERLEŞTİRME TESTİ) GİRMESİ GEREKMEKTEDİR. TEST SONUCUNA GÖRE PROGRAM SİZE HANGİ KURDAN BAŞLAYACAĞINIZI BİLDİRECEK VE O KURLARIN KİLİDİNİ OTOMATİK OLARAK AÇACAKTIR. TESTİ YARIDA BIRAKIR YA DA BAĞLANTINIZ KOPARSA TEST KİLİTLENECEKTİR. BU DURUMDA EĞİTMENİNİZE BAŞVURARAK KİLİDİN AÇILMASINI SAĞLAYIN. AKSİ TAKDİRDE PROGRAMDAKİ DERSLER AÇILMAYACAKTIR... <<<

13 Mart 2009 Cuma

MASTERY TESTS (BECERİ SINAVLARI) HAKKINDA

Her iki ünite sonunda yer alan Beceri Sınavlarına (MASTERY TESTS) girmek mecburidir. Diyelim ki, 2. ünite sonunda yer alan bir mastery test'e girmezseniz 3. ünite size açılacak ancak sınava girmedikçe 4. ünite açılmayacaktır. Öğrencilerin buna dikkat etmesi gerekmektedir.

Ünitelerde %80'i geçtiğiniz zaman, o ünitelerle ilgili Beceri Sınavı size açılacaktır. Mastery test'in size açılıp açılmadığını görmek için STUDY RECORDS düğmesine basın. Karşınıza çıkacak ekranda en altta yer alan MASTERY TESTS bölümünde ünitelerin yanındaki + işaretine basarak kilidin açılıp açılmadığını görebilirsiniz.

Unutmadan; bu sınavlardan 85 ve üzeri not almalısınız. Eğer notunuz daha düşük olursa 1 hafta sonra sınav size yeniden açılacaktır.

99 yorum:

  1. 6-B GİZEM
    ÖĞRETMENİM DYNED İ AÇTIĞIMDA:
    "Yerleştirme sınavınızı onaylamak için,lütfen beceri sınavına girin;
    First English
    mastery test 7-8"
    diye bir mesaj açıldı.ne yapmalıyım...

    YanıtlaSil
  2. @Gizem, bu mesaj PLACEMENT MANAGER (Yerleştirme Yöneticisi) tarafından çıkıyor ve senin seviyeni belirlemek için mecburen sınava girmen gerekiyor. Burada amaç senin seviyeni öğrenmek ve sonraki ünitede dersi ona göre otomatik ayarlamak. Dolayısıyla bu sınava girmekten çekinme, notun düşük çıkarsa sonra girdiğinde düzeltirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam bende mastery testte 94 yaptım ama puan vermedi

      Sil
    2. Bana mastery test
      12 unit yazısı geldi
      Bişey yapamıyorum

      Sil
  3. 6-b gizem
    sir ben yine geçemeyenince testi bana şöyle bir mesaj geldi:
    "Units 5-6'ının kilidi bir sonraki çalışmanızda açılacaktır."
    derken ne demek istiyo...?

    YanıtlaSil
  4. @gizem, sanırım 5-6'ya ait mastery test'in bir müddet çalıştıktan sonra yeniden açılacağını söylemek istiyor.

    YanıtlaSil
  5. 6-B GİZEM
    Teşekkürler sir ama çalışmama gerek kalmadı çünküyeni mesajda:
    "Units 5-6'ının kilidi 7 gün sonra yazılım tarafından açılacaktır."
    yazıyo...

    YanıtlaSil
  6. öğretmenim mastery testi açıyorum ama açılmıyor aslında altıncı üniteye kadar yüzdeleri tamamladım 7. ünite açılmıyor

    YanıtlaSil
  7. istemeden daha 1.ünitedeyken(fırst englısh)3-4 mastery test açıldı.bende kapattım.şimdi ise 6.üniyeye geçemiyorum.şoyle bir yazı çıkıyor=('Mastery Tests : Units 3-4' bölümü önceden çalışıldığından yeniden açılmayacaktır.)lütfen biri yardım etsin!

    YanıtlaSil
  8. @anıl, o testi kapatmamanız gerektiğini başka bir yazıda yazmıştım. Anlaşılan okumamışsınız. Size yardımcı olacak kişi kendi İngilizce öğretmeniniz. Ona başvurursanız testi size açabilir.

    YanıtlaSil
  9. sir lütfen yardım edin listeninge giriyorum mastery test ,dialoga giriyorum mastery test açılıyor.

    YanıtlaSil
  10. @Dilşah, o mastery test senin seviyeni belirlemek için otomatik olarak açılıyor, o teste girmek zorundasın. Girmezsen çalışmaya devam etmez.

    YanıtlaSil
  11. sir ama sürekli 3-4. mastery test açılıyor.5-6 yada 7-8. mastery test değil.

    YanıtlaSil
  12. bn 5. sınıfa gidiyorum.8 ünitenin hepside %100 dolu.dynedde ne zmn bir sorunla krşılşsm öğrtmenime bşvrdum ltfen szde br sorunla karşılaştığınızda öğrtmeninize başvurun.bzn dediği şeyler sizi kzdırsada biliin ki hpsinin szn iyiliğiniz için ypr.(bu konularda oldkça tecrübm vr.)

    YanıtlaSil
  13. çalışma yüzdeleriniN - 29699 lara çıkması ne demektir?bu yüzdeyi nasıl düzeltebiliriz?

    YanıtlaSil
  14. ben böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ve de böyle bir şeyi hiç duymadım. o nedenle maalesef bir fikrim yok bu konuda.

    YanıtlaSil
  15. öğrencim 1.ünitede %80 başarı elde etmişti.diğer üniteleri yaparken o ünitenin notu -29699 oldu.4. üniteye geçtiğindede 3. ünitenin % si değişti.şimdi bu çocuk üniteleri yapmış mı yoksa yapmamış mı gözükecek?araştırırsanız memnun olurum.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. Öğrencinin tutor düğmesine bastığınızda, yanında TICK işareti olan üniteler bitirilmiş demektir. Sizin bahsettiğiniz öğrencinin durumunu bu şekilde kontrol edin. Abuk sabuk puanlara rağmen ünitenin yanında TICK işareti varsa sorun yok demektir. Ancak 3., 5, 7. ünitelerin açılması için ayrıca Mastery Test'leri de geçmek gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  17. sir benin tutorum on bir 1 haftadan beri günde üç saat çalışıyom on iki olmuyo acele cevap yazarsanız sevinirimmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  18. Tutor'un Ayrıntılar düğmesine bastığında sana eksik yaptığın nokta hangisiyse onu yazıyordur. Tutor'da yazanları dikkatle oku bence.

    YanıtlaSil
  19. Sir ben tutora girdim beceri sınavına girin diye bi şey çıktı o çıkınca puanım düşmeye başladı öğretmenime sordum o da 2. üniteyi bitir öyle gir dedi ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
    sevgilerimle Zehra

    YanıtlaSil
  20. Puanının düşmesi önemli değil. Beceri sınavına gir diyorsa girmek zorundasın. Orada senin seviyeni öğrenmek istiyor. Zaten 2. üniteyi bekleyip girmek diye bir şey söz konusu değil çünkü dyned'i her açtığında "sınava gir" mesajı gelecekti.

    YanıtlaSil
  21. Sir başka bir üniteye geçmek için yüzdelerinin ortalama kaç olması gerekir?

    YanıtlaSil
  22. bu Mastery teste girdik eğer kazanamassak 1 hafta hiç dynet imizi geliştiremiyo muyuz? Ayrıca Dynet ne zaman olcak açıyom biraz takılıyor sonra internette bağlı oduğunuzu kontrol edin felan diyor.

    YanıtlaSil
  23. olur mu öyle şey, geliştirebiliyorsun. Dyned'in ne zaman açılacağını öürenmek için en yukarıdaki kayan turuncu bantlı yazıyı takip et.

    YanıtlaSil
  24. Sir mastery tests lerde ne tür sorular çıkıyor?
    Benim girmeme çok az kaldı daaa.......
    Yardım ederseniz sevinirim :) :D

    YanıtlaSil
  25. Merak etme, hep çalıştığınız konularla ilgili sorular çıkıyor. İyi çalışırsan hepsini cevaplarsın. Demek ki DynEd'e sıkı çalışmak gerekiyor.

    YanıtlaSil
  26. birisi benim dyned imde mastery testime girmiş onu nasıl silebilirim ?tüm ünitelerimde kapanmış

    YanıtlaSil
  27. bir şey silemezsin. Öğretmenine başvurup sana yeni bir şifre vermesini rica edeceksin. Yeni şifreni kimseye gösterme.

    YanıtlaSil
  28. sir dynedi yüklemiştim ama hata veriyor ?

    YanıtlaSil
  29. enes, ne diyor hata mesajında?

    YanıtlaSil
  30. ay ile sistemde hata veriyor

    YanıtlaSil
  31. "ay ile" derken ne demek istedin anlamadım.

    YanıtlaSil
  32. şu an 10 puandayım.1 aydır giriyorum, 12 olamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  33. merhaba sir ben özüm
    ya ben dynede 1 yıldır girmiyorum da birdaha 1.üniteden başlamam mı gerekiyor yani dyned 1.üniteden 1 yıldır giremediyim için yeniden başlama gibi şeyler olmaz değilmi??
    sorumu cevaplarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  34. en son nerede kaldıysan oradan devam edersin, yeniden başlama diye bir şey söz konusu değil.

    YanıtlaSil
  35. 10 puanda olup da 12 olmak isteyen öğrencimize DYNED ÇALIŞMA TEKNİKLERİ isimli yazıyı okumasını tavsiye ediyorum. Sağ tarafta yukarıda, "Önceki Yazılar" bölümünde Haziran ayına bakabilirsin.

    YanıtlaSil
  36. merhaba ben mastery testi açamıyorum ayrıntıları tıkladığımda bana söyle söylüyor:
    'Mastery Tests : Units 1-2' bölümü önceden çalışıldığından yeniden açılmayacaktır.
    ne demek anlamadım

    YanıtlaSil
  37. Sınava daha önce girip 85'in üzerinde not aldıysanız açılmıyordur. Ya da sınava girmişseniz ve 85'in altında not aldıysanız o sınavı size yeniden sadece öğretmeniniz açabilir.

    YanıtlaSil
  38. Öğretmenime söyledim 4.üniteyi açtı, girdim.Biraz çalıştım.Merak ettiğim şey ise ben 4. üniteyi bitirip 5'e geçtiğimde yine öğretmenime mi söylemem gerekir her ünitede öğretmenime mi söyleyeceğim?

    YanıtlaSil
  39. Ünite geçerken değil, mastery test'e girmişseniz ve başarısız olmuşsanız yeniden o mastery test'e girmek istediğinizde öğretmeninize söyleyeceksiniz. Ünite geçerken öğretmeniniz değil, yeterli yüzdeye ulaşmışsanız program kendisi açacak bir sonraki üniteyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sir benim de mastery testin açılmıyor ve ben daha önce oyle bir test yapmadım simdi de dördüncü üniteye gecemiyorum o yüzden napmam gerek

      Sil
  40. 7-F DİLŞAH
    Sir ben normalde 7. ünitedeyim fakat bazen diğer yazılım açılıyor.bu nasıl oluyor?(ama halimden memnunum)
    ikincisi 7. ünitede olmama rağmen 5-6 mastery test bir türlü açılmadığı için 8. üniteye giemiyorum.
    üçüncüsü sınıf değiştirdiğim halde listede hala 7-H de ve 1. ünitede görünüyorum.bunu düzeltebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  41. @Dilşah, pekala, hallettim. Diğer yazılım dediğin "English for Success"i de önceden ben açmıştım sana zaten. Sen yine de öncelikle First English'i bitir.

    YanıtlaSil
  42. ben mastery testte 2 kere girdim ama 1-2 puanla kaçırdım son bir tane mi hakkım kaldı ondanda geçemezsem ne yapıcam???

    YanıtlaSil
  43. öğretmenine talepte bulunursan mastery test'ler kapandıktan sonra öğretmenin sana yeniden açabilir. bu konuda bir sınırlama yok. sınavı geçemezsen bile bir müddet dyned'e çalıştıktan sonra kendini hazır hissettiğinde öğretmenine danışarak sınavı açtırabilirsin.

    YanıtlaSil
  44. dynedi yeni uygulamaya başladık okullda ve bu kilit açma olayını tam olarak anlamadım.yani şöle ki neye göre bu ünitlerin kilitlerini açmalıyım.birde ilk başta çıkan o mastery 1-2yi yapıp daha sonra 1.üniye mi geçecekler.yardım ederseniz sevinirim hasan bey.

    YanıtlaSil
  45. Okuldaki her İngilizce öğretmenine Kilitleme-kilit açma yetkisi verilmemişse, kilit konusunu bir tek okuldaki Dyned sorumlusu yapabilir ama eğer sizde de yetki varsa kilit açma şu şekilde oluyor. Öncelikle o sınıftaki tüm öğrencileri seçip, First English'i de seçerek özelliklere basacaksınız. Daha sonra sadece birinci ünitenin kilidini açıp diğer üniteleri kilitleyeceksiniz. (kilit resmini kırmızıya çevireceksiniz.) öğrenci yeterli seviyede çalıştıktan sonra kilitler kendiliğinden açılıyor. öğrenci 3. üniteye geçebilmek için mutlaka 1. mastery test'e girmek zorunda (her 2 ünitede bir aynı şey geçerli). diyelim ki mastery test'te başarısız oldu, o mastery test otomatik olarak kilitleniyor. siz öğretmen olarak o kilidi tekrar açabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  46. öğretmenim açtı ama mastery testim açılmıyorum 1-2 üniteyide full bitirdim ama açılmıyor yardım edinnn

    YanıtlaSil
  47. full bitirdim derken yüzdeleriniz kaç?

    YanıtlaSil
  48. arkadaşlar bir türlü puanım yükselmiyor ne yapmalıyım master testede giremiyorum cevap verirseniz sevinirim barış bilgin

    YanıtlaSil
  49. Dyned doğru çalışma teknikleri başlıklı yazıyı okuyun.

    YanıtlaSil
  50. sir ben ünite 3ü tamamen tamamladım. mastery teste girdim . önceden girmiştim ve 84ü geçemedim aradan 2 hafta geçti ve mastery teste girince şöyle diyor;mastery test 3-4 açıldığından bir daha açılmayacaktır diyor . ne yapmalıyım???

    YanıtlaSil
  51. öğretmenine başvur, mastery test'i bir kez daha açmasını rica et.

    YanıtlaSil
  52. bütün üniteler bittikten sonra ne olur?

    YanıtlaSil
  53. "english for success" isimli ders açılır ve ona başlanır.

    YanıtlaSil
  54. benim adım merve 7. sınıfa gidiyorum firt english dersinde 4. ünitedeyim ama english for success de bana açıldı hangisine girmeliyim?

    YanıtlaSil
  55. şimdilik english for success'e girme. First English'i bitirmelisin önce.

    YanıtlaSil
  56. ben sefa english for success bitince ne olur söylerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  57. Sefa, English for Success bitince Dyned de bitmiş olacak. Yani dertler bitecek. Ondan sonra "sit back and enjoy". Keyfine bak.

    YanıtlaSil
  58. ya sir benim 1 2 3 üniteler hep yüzde 90'larda öbür ünitenin açılması için yüzde sekseni geçmesi lazım ama benimkiler yüzde seksenden fazla ve 4'ncü ünite açılmıyor ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  59. çünkü 1-2. üniteye ait mastery test'i geçememişsindir. o testi geçmeden 4. ünite açılmaz.

    YanıtlaSil
  60. sağolun ama gerek kalmadı çünkü öğretmene söyledim 4.üniteyi açtı

    YanıtlaSil
  61. benim tutorda şöyle yazıyor
    Çeviri düğmesini bu kadar fazla kullanmamalısınız
    Çalışma Notu=-2
    bu nasıl yükselir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu yükseltmek için çeviri düğmesini kullanma

      Sil
    2. çeviri düğmesini az kullan

      Sil
  62. merhaba ben 6.sınıf öğrencisiyim.first englishin hepsini bitirdim.mastery testlerine girmek istiyorum puanları yükseltmek için.öğretmenime söylüyorum bana kilitleri açmıyor. ne yapabilirim yardım edebilirmisiniz lütfen

    YanıtlaSil
  63. eğer dediğin gibi first english'i bitirdiysen öğretmenin sana kilidi açmak zorunda. belki açmayı bilmiyordur. kendisine english for success'i açması gerektiğini hatırlat.

    YanıtlaSil
  64. merhaba yanıtınız için teşekkür ederim.ben neda olsoy nuriye abdülkerim toraman iklöğretiminde 6/b sınıfında okuyorum.bugüne kadar takip ettim yaptığım mikrafon ve kulaklık kullanımım günlük 120 örneğin fakat detaylı rapora geçen 48 neden yaptıklarım geçmiyor.birde 5 ünite çalışıyorum 3 ünite çalışmış gözüküyorum.yardımcı olursanız sevinirim. ben hergün yaptıklarımı akşam yatmadan kaydını detaylı rapordan tutarlar ne kadarsa evde yazıyorum günlük.

    YanıtlaSil
  65. ya size hep sorunlarımı yazıyorum ama öğretmenim sorunlara git başımdan, ben bilmem dediği için başka çarem olmuyor.öğretmenimin bana dynedi nasıl kullanmam gerektiğini söylemediğinden mastery testlere başında meraktan girdim.az puan aldığım için bir daha bir daha girdim.araştırdıktan sonra şimdi öğrendim ki ortalama alınıyormuş.başlarda düşük olduğum için ortalama yükselmiyor.20 kere girmem lazım ki ortalama 85 olsun.kilidi hergün açtırabilirmiyim öğretmenime.

    YanıtlaSil
  66. @neda, mastery test'lerde ortalama alınmıyor. 85'i bir kere geçmen yeter. kilidi her gün açtırmak diye bir şey yok. sınava girdikten sonra en az 1 hafta kendini geliştirmek için çalışman lazım. 1 hafta olmasa bile 2-3 gün çalıştıktan sonra öğretmeninden rica edersin. hem öğretmenini de düşünmelisin. o da her gün dyned'e vakit ayıramayabilir.

    mikrofon ve kulaklık kullanımıyla ilgili böylesi bir problemi ilk defa duyuyorum. acaba kulaklık ve mikrofon düğmelerini doğru kullanamıyor olabilir misin? 5 ünite çalışıp 3 ünitenin görünmesi olayını da anlayamadım. muhtemelen sen çalışmanı bitirdikten sonra ana server'a bağlanıp çalışmalarını kaydederken bir problem oluşuyordur ve yaptığın çalışmalar kaydolamıyordurç bu nedenle çalışmaların eksik görünüyordur.

    YanıtlaSil
  67. teşekkkür ederim.il genel koordinatörümüz bana doğru çalışma yöntemleri ve panoyu nasıl kullanmam gerektiği ile ilgili mailden bilgi gönderdi.doğru yaptığıma eminim o yüzden terslik nerde ondan size sordum.ben bir kaç gün daha takip edeyim size sorun olursa tekrar yazarım.
    teşekkür ederim ilginize

    YanıtlaSil
  68. şu an puanamım 6 bir aydır aralıksız giriyorum puan 12 olmadı nasıl düzeltirim yaff

    YanıtlaSil
  69. DYNEDDE -4 OLDU NAPCAM

    YanıtlaSil
  70. merhaba.hergün first englishi yapıyordum.bugün girdiğimde ünitelerin resimleri silinmiş.sadece soru sesi var ama resimler yok.birde mastery testlerin hepsi silinmiş.acaba sorun nedir?görüntüleri görmeden sorulara doğru yanıt veremiyorum.bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  71. Bugün öğretmeni oğluma DyenEd girişi için şifre ve kullanıcı adı verilmiş. Çocuklara bir kullanımı ilgili bir doküman verilmemiş, Programı internetten kendi sayfasından indirip kurdum fakat aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.
    Lütfen çalışmaya başlamadan önce yerleştirme Sınavı'na girin.(Placement Manager) mesajını veriyor. test gelmiyor. Test öğrencinin öğretmeni tarafından mı açılıyor. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  72. Hocam ben Umut , DynEd i indirdim kurdum herşey normal, ama açıyorum yerleştirme sınavı (placement tests) e giremiyorum ne yapmalyım, ilk defa açtım

    YanıtlaSil
  73. @Umut, yerleştirme sınavını eğitmeninizin size açması gerekiyor. Eğer placement test'e girip yanlışlıkla çıktıysanız ya da yarım bıraktıysanız test kapanır. Bu duruma dikkat edin. Böyle bir şey olduysa eğitmeninize haber verin. Size testi yeniden açabilir.

    YanıtlaSil
  74. Sayın BESERSEN, öğretmeni çocuğun placement test'ini açabilir. Böylece çocuğunuz test'in yönlendireceği şekilde kullanabilir programı.

    YanıtlaSil
  75. Dyned Puanım 9 Mastery Teste Girip Yükseltmek İstiyorum Ses Kayıtlarımı Ve Tekrarlarımı Her Gün Yapıyorum Ama Mastery Test 1&2 Açılmıyor "Bu Beceri Sınavı Kilidinin Study Path Manager Tarafından Açılması İçin Daha Önceki Ünetlerin Tamamlama Yüzdelerini Artırmanız Gerekiyor" Diyor 1. Üniteyi Bitirdim 2. Ünitenin Yarısı Açık

    YanıtlaSil
  76. Yüzdenizi artırmanız gerekiyor. Şu andaki yüzdenizi kontrol edin. %85'i geçmeniz lazım Mastery Test'in açılması için.

    YanıtlaSil
  77. testlere girdiğimde Path Manager yazısı çıkıp teste girmiyor.Yardım!!!!!!

    YanıtlaSil
  78. testler girince Path Manager yazısı çıkıp teste girmiyor.Yardım!!!!!!!

    YanıtlaSil
  79. Merhabalar ben dyned i kurdum ve yerlestirme sınavını yaparken kapattım simdi tekrar girmiyor yerlestirme sınavına ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  80. öğretmeninizden tekrar açması için rica edeceksiniz.

    YanıtlaSil
  81. Merhaba ben Dyned i kurdum açtım çalıştı 1-2 gün kullandım diğer testlerden çözdüm.Kapattım yarım saat sonra açtığımda patch manager hatası verdi.
    Sorunun çozumunu anlatıp yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  82. herhalde path manager demek istiyorsunuz. tahmin ediyorum placement test'iniz kilitlenmiş. öğretmeninize söyleyip placement test'i açtırmanız gerekiyor. test'e girdikten sonra kilidi açık olan derslere çalışmaya devam edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  83. Master test 1ve2 üniteyi iki kere %80 i geçemedim o yüzden kilitlendi bidaha açılırmı

    YanıtlaSil
  84. mastery test'lerde 85 puan ve üstünü almanız gerekiyor. öğretmeninize söylerseniz size mastery test'i açabilir.

    YanıtlaSil
  85. Ya bi sey soylucem 3 uniteyide bitirdim 4 unote acilmadi neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teste 85 veya üzeri almazsan açılmıyor.

      Sil
  86. 1-2 master Dan puan aldim
    3-4 masterendan da puan alabilir miyim?

    YanıtlaSil
  87. mastery test 3ve 4 açıldı yaptım bir daha açıldıbu sefer çok düşük aldım bu yüzden diğer ünitelerim de açılmıyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  88. 'Mastery Tests : Units 1-2' bölümü önceden çalışıldığından yeniden açılmayacaktır. Bu bölüme girmek istiyorsanız öğretmeninizin açmasını isteyebilirsiniz.
    bunu diyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  89. 7/c rumeysa sir benim mastery testim kitlendi öğretmenimin açması gerekiyor ama öğretmenim açamıyor siz bana tarif etseniz bende öğretmenime anlatsam yardımınıza çok ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  90. MASTERY TEST 1-2 OLAN TEST NİYE AÇILMIYOR BÖYLE YAZIYOR - 1 VE 2.ÜNİT BİTİRİLMİŞTİ AMA ÖNCEDEN ÇALIŞILDIĞINDAN DOLAYI AÇILAMAZ . ÖĞRETMENİNİZE BAŞVURUNUZ - YAZI ÇIKIYOR BİDE HE MASTERY TEST GİRMESSEM 4.ÜNİT AÇILMA DİYE BİLİYORUM 4 ÜNİTİ GÖRMEK İSTERİM ... AMA 1,2ve 3 ünitim bitti anlamıyorum (MASTERY TEST 1-2 NİYE AÇILMIYOR YAZIN

    YanıtlaSil
  91. Merhaba sır ben 1,2 ve 3.üniteleri100 de 100 yaptım mastery test açıldı. 82 puandayım bana diyorki öğretmeniz açsın diyor yanii her hafta müşteri test açılıyor mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 85 yapmazsaniz o testi ya öğretmeniniz açacak ya da bir müddet beklemeniz gerekiyor. (bir müddet yeniden çalışırsanız açılıyordu sanirim.)

      Sil